SK2.0: Traditional

Mensen hebben snel de neiging zichzelf te overschatten. Onder vrienden zal dit niet tot problemen leiden, maar op straat kan het tijdens een gevecht funest zijn.

Door het trainen van vastgelegde schijngevechten leer je hier de mogelijkheden van je lichaam kennen. Je leert je grenzen kennen en deze te verleggen. Je leert hoe je moet bewegen en tegelijkertijd kunt afweren of aanvallen. Ook met de reacties van het lichaam van de tegenstander wordt rekening gehouden. Het is namelijk ook belangrijk om te weten welk effect een afweer of aanval op het lichaam van je tegenstander heeft.

De vechtsport wereld is een wereld waar je in moet groeien. Het is niet meteen voor iedereen weggelegd om te vechten. Dat kan liggen aan lichamelijke oorzaken, leeftijd en/of mindset. SK2.0: Traditional is een “zachte” manier om vechtsport te beoefenen. Wat trouwens niet inhoud dat het minder effectief is. Het gaat hier hoofdzakelijk om het technisch perfect uitvoeren van bewegen, afweren en aanvallen. Hierdoor geneer je een voordeel tegenover fysiek sterkere tegenstanders. Leeftijd of geslacht speelt hierbij geen rol aangezien iedereen individueel bezig is binnen zijn eigen grenzen.

De lessen zijn geschikt voor jong en oud, de leiding van Long Fu bepaald of een leerling aan de training deel mag nemen.

Kenmerken Traditional

  • Leer je lichaam kennen
  • Grenzen verleggen
  • “Zachte” manier om vechtsport te leren
  • Voor jong en oud

Meer over